Ontdek vanaf je eigen eettafel wat gastvrijheid mogelijk maakt

Op donderdag 4 maart vindt de volgende HR & Communicatie intervisielunch plaats: een ideeënproeverij waarin we dit keer met elkaar in gesprek gaan over de inspiratie die gastvrijheid je kan bieden. Samen met Marjolijn Vlug nemen we een duik in de vraag wat dat voor jou betekent, persoonlijk en in je werk.

Gastvrijheid kun je op verschillende manieren bekijken en iedereen heeft het op eigen manieren ervaren. Marjolijn heeft ruime ervaring in welke beweegruimte het je kan brengen. Door naar je werk te kijken met een bril van gastvrijheid. Hoe je jouw persoonlijke perspectief kunt verbinden met de mogelijkheden die je ziet in je werk. En op welke manier (juist) de ogenschijnlijk kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Dit kan vanuit verschillende invalshoeken die naar voren zullen komen in het gesprek, zowel algemeen als vakspecifiek voor HR en Communicatie. In employer branding, employee experience en vitaliteit, bijvoorbeeld.

Marjolijn Vlug is coach op gebied van HR, communicatie en werk. Ze heeft een achtergrond in HR, communicatie én gastvrijheid in zowel non-profit als commerciële organisaties.

Wil jij je ook laten inspireren en anderen verder helpen? Samen kennis creëren, brainstormen én nieuwe vakgenoten ontmoeten? Je bent van harte welkom! De ideeënproeverij vindt online plaats via Zoom. Je schuift dus ‘coronaproof’ aan met je eigen soepje, salade of sandwich.

Je bent welkom met jouw vragen en ideeën, en ook met een vraagstuk waar je momenteel mee bezig bent. Na de lunch kun je verder met nieuwe inspiratie en een frisse invalshoek op je vraagstuk.

Lijkt het je interessant om hieraan deel te nemen, laat snel weten dat jij erbij bent! De intervisielunch is op donderdag 4 maart van 12:00 tot 13:30 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie