Nieuwe websites van onze leden

Graag vestigen we je aandacht op de prachtige nieuwe websites die de afgelopen periode door een aantal van onze leden zijn opgeleverd. 

Mare Derks en Robin van der Meulen vertelden ons dat zij 2021 zijn gestart met een splinternieuwe website voor 2DAYSMOOD (www.2daysmood.com). Hiermee willen ze nog meer werkgevers, managers en medewerkers inspireren en leren hoe ze een winnende cultuur en meer (persoonlijk) werkgeluk kunnen realiseren. Heel actueel, want juist in deze soms lastige periode kunnen teams en organisaties opeens in een situatie terechtkomen waarin de positieve energie ontbreekt en de ontevredenheid stijgt. Met alle negatieve gevolgen die daarbij horen. Op de website vind je tools en de kennis om van start te gaan: een gratis quick scan, een thuiswerkmonitor en leerzame blogs, whitepapers en benchmark rapporten. Ook kun je er teruglezen hoe een aantal van hun klanten hun werkgeluk verhogen met behulp van data.

Raymond Godding is schrijver, verhalenmaker, story coach, identiteit specialist, dialoogbegeleider, NLP Master en auteur van ‘Organiseren met Zin’. Op zijn vernieuwde website (www.godding-co.nl) legt hij uit hoe hij teams, directeuren en bestuurders ondersteunt bij het creëren van gedragen visie en strategie, waardengedreven ontwikkeling, grotere zichtbaarheid en een aantrekkelijk werkgeversprofiel. En hoe je komt tot meer motivatie en betrokkenheid en een effectievere samenwerking. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor storytelling. Op de website lees je hoe je dit samen met Raymond en zijn team kunt oppakken. Ook vind je er interessante blogs over dit onderwerp.

Inge Beckers, initiatiefnemer van dit platform, zette een deel van de advieswerkzaamheden die ze al jaren aanbiedt aan haar klanten om in een concreet product; de EVP Maker® (www.evpmaker.org). Inge is expert op het gebied van HR-communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Met de EVP Maker® helpt ze organisaties zich onderscheidend te presenteren aan de arbeidsmarkt. Op haar website vind je o.a. hoe zij dit aanpakt in een helder en overzichtelijk Plan van Aanpak. Ook vind je op de site een verzameling blogs, waaronder dit interview dat Inge gaf naar aanleiding van de lancering van EVP Maker. Inge is ook te boeken als spreker, trainer en coach over dit onderwerp dat haar na aan het hart ligt. Ook daarover meer informatie op deze website.

Alle drie sites zijn de moeite van een bezoekje waard! 

Dit nieuwsbericht is geschreven door Sandra Wesselman van No925.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie