Jaarcongres HRM & het Onderwijs, 23 november 2021 in Bussum

Transformatie van HR in het onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?

DIT CONGRES IS UITGESTELD NAAR 22 NOVEMBER 2022 – De huidige crisis en transformatie van het onderwijs brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu in crisistijd zien we verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de flexibele inzet van personeel, de ontschotting tussen afdelingen en scholen en het ontstaan van nieuwe (regionale) samenwerkingsvormen. Hoe blijven we in beweging waarbij we kwaliteit van het onderwijs borgen? Hoe krijg je meer zicht en grip op de complexe arbeidsmarkt en organisatievraagstukken voor nu en in de toekomst?

Inspirerende visies door o.a. Ingrid Paalman-Dijkinga, Marc Oonk, Mini Schouten, Paul Baan, Margreet Vendel, Hermen Schotanus Blok, Rikie van Blijswijk, Rien Spies, Myriam Lieskamp. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt.

Korting & cadeautje

Kom luisteren naar inspirerende visies, praktijkcases en bezoek workshops, interactieve sessies en de informatiemarkt. En wil jij als communitylid in aanmerking komen voor het gratis kaartje: mail de redactie van HR & Communicatie!

Communityleden van HR & Communicatie krijgen €50 korting op de toegangsprijs! Elke tweede van dezelfde organisatie (non-profit) krijgt ook nog eens 50% korting. Gebruik de code: MRKHRC

Inschrijven via www.hrmenhetonderwijs.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie