2DAYSMOOD is genomineerd voor de Startup of the Year Award 2021!

Ieder jaar wordt de Startup of the Year Award weer uitgereikt. En dit jaar is 2DAYSMOOD genomineerd in niet één, maar zelfs twee categorieën! We zijn genomineerd in de categorie ‘Early Stage’ en ‘Impact’. Daar zijn we natuurlijk maar al te trots op. Help jij ons de award binnen te slepen?

StartupUtrecht en de ROM Utrecht Region organiseren dit jaar samen met UtrechtInc en Impact030 dé verkiezing voor alle startups en scale-ups van Midden-Nederland: de Startup of the Year Award 2021. Aan de hand van stemmen van het publiek én een vakjury worden organisaties genomineerd voor de grote finale op 11 november tijdens CROSSROADS 2021.

2DAYSMOOD is dit jaar in twee categorieën genomineerd: ‘Early Stage’ en ‘Impact’. En daar zijn we erg trots op. Maar om op het finalepodium te kunnen staan, hebben we jouw stem nodig! Waarom moet je stemmen op 2DAYSMOOD?

Wij bieden op een slimme, innovatieve en leuke manier een meting aan waarmee medewerkersbetrokkenheid, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid gemeten kan worden. Daarmee voorzien wij organisaties van actiegerichte data en maken wij impact in het dagelijkse werkende leven van medewerkers wereldwijd!

Stem hier op 2DAYSMOOD in de categorie ‘Early Stage’

 

Stem hier op 2DAYSMOOD in de categorie ‘Impact’

 

Stemmen kan t/m 22 oktober 2021. Dus wees snel en help ons bij de finale te komen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie