Een Next Steps Aanpak voor Diversiteit & Inclusie

‘Voorbij de 7-vinkjes’ noemt Vivian Acquah haar kennissessie. Maar dan wel eentje mét een VR-experience. Want met hulp van virtual reality kunnen wij empathie ontgrendelen. En dat is precies wat er nodig is om te komen tot een effectieve aanpak voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie op de werkvloer.

De volgende ideeënproeverij van HR & Communicatie heeft als thema diversiteit en inclusie. Op maandag 23 mei van 13:30 tot 16:30 uur zijn we te gast bij Xandra Buiter, HR Manager bij SURF en gaan we in gesprek met Vivian Acquah over:

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie.
Ontdek het met een VR-experience.
Hoe gaan we nu verder, na ‘de 7-vinkjes’?

Diversity, Equity & Inclusion (DEI) is een onderwerp waar we nog heel wat over te leren hebben. Inzichten delen en een goede aanpak ontwikkelen is wat ons te doen staat. DEI heeft een grote maatschappelijke en menselijke impact. Dit stelden wij vorig jaar al vast in onze online dialoog over duurzaam werkgeverschap.

Daarom organiseren Vivian Acquah, Inge Beckers en Xandra Buiter speciaal voor HR & Communicatie een exclusieve kennissessie (wees er snel bij, maximaal 20 deelnemers), waarin je kunt gaan ontdekken wat diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie daadwerkelijk betekent. Na de VR-experience voeren we onder leiding van Inge Beckers een constructieve dialoog over: Hoe gaan we nu verder?

Wanneer: maandag 23 mei van 13:30 tot 16:30 uur
Waar: SURF, Hoog Catharijne in Utrecht CS

We kijken uit naar je komst! Hier kun je je aanmelden:

Ideeënproeverij over Diversiteit en inclusie ‘Voorbij de 7-vinkjes, met VR-experience’

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie