MediaMyne: ‘Onze missie: betrokkenheid van medewerkers in organisaties vergroten door interne communicatie te verbeteren’

Een hernieuwde introductie met kennispartner van HR & Communicatie: MediaMyne. Het is de MediaMyne missie om bij organisaties de betrokkenheid van hun medewerkers te vergroten door hun interne communicatie te verbeteren.

Interview met Cindy Veldhuis en Alexander van Holten van MediaMyne

‘Wij zien dat de arbeidsmarkt in rap tempo is veranderd. De vraag naar personeel is enorm en de werkloosheid is in 40 jaar niet zo laag geweest. Om medewerkers aan te trekken en vast te houden, maar ook om invulling te geven aan hybride werkvormen gaat er vanuit organisaties veel aandacht uit naar welzijn en betrokkenheid. Interne communicatie kan daar een verschil maken.

MediaMyne biedt laagdrempelige interne communicatiekanalen waarmee je alle medewerkers in je organisatie kunt bereiken. Ook de non-desk workers.’

MediaMyne levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied. Dit doen ze door interne communicatieprofessionals niet alleen de tools te geven om al hun collega’s te bereiken, maar ook tips en tricks te delen hoe je dit op efficiënte en continue basis kunt doen.

Kijk en luister naar het interview wat Inge Beckers had met Cindy Veldhuis en Alexander van Holten van MediaMyne:

MediaMyne

  • Narrowcasting voor interne communicatie.
  • Employee App voor iOS en Android.
  • Eén gebruiksvriendelijk CMS om de content op het juiste moment, bij de juiste mensen via het juiste kanaal te verspreiden.
  • Toevoegen van diverse interne en externe bronnen, zoals weer en verkeer, maar ook informatie uit eigen informatiesystemen, zoals ERP, Planningstools etc.

Cindy Veldhuis: als je wilt sparren over welke interne communicatie kanalen geschikt zijn voor jouw organisatie en hoe je die het beste kunt inzetten, dan denk ik graag met je mee.

Cindy Veldhuis

Mobiel: 033 450 50 80
Mail: cindy.veldhuis@sharecompany.nl

Kijk ook zeker even op de pagina van MediaMyne!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie