Netwerklunch 11 april: intervisie zowel offline als online

Graag nodigen wij je van harte uit voor een intervisie netwerklunch exclusief voor HR- en communicatieprofessionals.

Op maandag 11 april vanaf 12 uur komen we zowel offline als online bijeen voor een intervisie netwerklunch. De online sessie wordt gehost door Monique Hendriks en de offline bijeenkomst in Amsterdam door Inge Beckers.

Intervisie? Dat is een georganiseerd gesprek tussen maximaal acht vakgenoten of professionals.

Onderwerpen of vragen die we kunnen gaan bespreken zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe neem ik mijn medewerkers mee in de beoogde organisatieverandering?
  • We willen iets doen met gezondheid – hoe communiceer ik dat ‘correct’?
  • Hoe houden we onze mensen binnen en gaan we ongewenste uitstroom tegen?
  • Wat is nu het hardst nodig om communicatie en HR perfect te laten samenwerken om de impact van de crisis op medewerkers (en organisatie) het hoofd te bieden?

Op welke vraag zou jij graag een antwoord krijgen van vakgenoten?

Online vindt de sessie plaats via Zoom, aan je eigen keukentafel en offline zien we je graag bij het sfeervolle restaurant de IJ-kantine in Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Voor de lunchsessie in Amsterdam zijn maximaal acht plaatsen aan tafel beschikbaar, online kunnen er uiteraard meer mensen aanschuiven.

Kennis opdoen, delen en kennis maken

HR & Communicatie is een platform voor professionele ontwikkeling, een netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen en een fijne community om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Alles draait om kennis maken en kennis delen over onderwerpen die jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld waar je graag wat meer over wil weten.

Tijdens de lunch krijg je via HR & Communicatie ideeën waar je wat aan hebt! 

Samen kennis creëren, brainstormen én nieuwe vakgenoten ontmoeten

Wil jij je laten inspireren en anderen inspireren, samen kennis creëren of brainstormen over vraagstukken van de klant waar je voor werkt of je eigen organisatie? Of je nu een ervaren professional of (zelfstandig) ondernemer bent of een bureau hebt in HR- en/of communicatievraagstukken – als je raakvlakken hebt met HR & Communicatie dan ben je van harte welkom.

Reserveer je kaartje:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie