De kloof dichten tussen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Misschien herken je het wel. Na een personeelsstop van jaren ga je de arbeidsmarkt weer op. Je mag eindelijk weer nieuwe kandidaten gaan werven voor je organisatie. Recruitment gaat aan de slag met de vacatures en de collega die verantwoordelijk is voor (arbeidsmarkt)communicatie is druk bezig om de wervings/werken-bij-site een update te geven. Hoewel je beide dezelfde doelstelling hebt, goede mensen vinden en binden, praten jij en je HR- of communicatie collega niet of nauwelijks met elkaar.

Er lijkt een afstand te bestaan tussen (arbeidsmarkt)communicatie en recruitment. En dat is jammer! Dit terwijl jullie elkaar zoveel te bieden hebben. Sterker nog; een goede combinatie kan versterkend werken! Daarom wil ik heel graag ‘de kloof dichten’ tussen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met gepaste trots nodig ik jullie dan ook allemaal uit voor de workshop ‘Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment: mind the gap’ die we samen met The Addstore en RecruitmentMakers hebben ontwikkeld.

We willen een workshop geven die gaat over het noodzakelijke (!) samenspel tussen recruitment en arbeidsmarkcommunicatie. We trainen je hoe je als recruiter- en communicatiespecialist je voordeel uit beter samenwerken haalt. In een compacte workshop gaan we aan de hand van concrete wervingsopdrachten samen aan de slag om de kloof te dichten tussen beide werelden. Op basis van eerdere succesverhalen bieden we inspiratie en tegelijkertijd reiken we handvatten aan.

Alle deelnemers zullen met concrete oplossingen voor hun wervingsvraagstukken naar huis gaan!

Je leest alle informatie over deze workshop in de agenda. Tot 24 mei 2018!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie