Stralende korting voor hét Festival recruitment in de zon

Had je het al gespot in onze agenda? Op dinsdag 27 augustus vindt hét recruitment festival plaats waar je jouw kennis van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie een (vitamine) boost geeft!

HR & Communicatie mag aan al haar leden en lezers een speciale korting aanbieden. Maak hiervan gebruik door uiterlijk 31 juli in te schrijven voor hét ‘Festival recruitment in de zon’.

Je gaat startklaar het najaar in

Het gaat een mooie dag worden met verschillende informatieve, interactieve en inspirerende sessies over uiteenlopende onderwerpen die voor jou relevant zijn. Én met een gezonde dosis FUN. Tijdens zes rondes met korte sessies van 45 minuten krijg je concrete tips en tools aangereikt die je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen.

Het festival vindt plaats in Weelde. Gelegen aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam. Weelde ligt op een prachtig landgoed van twee hectare en het terrein staat deze dag geheel tot onze beschikking. De locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.
Festival recruitment in de zon

Speciale kortingscode voor HR & Communicatie

Normale toegangsprijs: €299. Early bird prijs: €259

Speciale prijs alleen voor HR & Communicatie: €225 

Gebruik de kortingscode: HRFestival

Schrijf je in vóór 31 juli!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie