Workshop: Richting geven zonder hiërarchie

Steeds meer organisaties ontdekken dat de traditionele hiërarchische aansturing niet meer werkt bij complexe vraagstukken waarin verschillende disciplines en belangen samenkomen. Multidisciplinaire teams, samengesteld uit diverse afdelingen, lopen vast in diffuse aansturing en miscommunicatie. Hoe geef je richting, stimuleer je beweging en behaal je resultaten zonder te vervallen in stroperigheid of frustratie?

Tijdens het summum ‘Zinvol sturen’ bieden bieden Wil Hamminga en Nelleke de Jong van Bureau Wilskracht in hun workshop ‘Richting geven zonder hiërarchie’ nieuwe inzichten in hoe jij als HR- en/of communicatieprofessional om kan gaan met deze uitdagingen, zonder vast te lopen in hiërarchische structuren. Door co-creatie, design thinking en systemisch denken leren Wil en Nelleke je hoe je de samenwerking in teams kan versterken en betere resultaten kunt boeken.

Praktische tools voor directe toepassing

Wil en Nelleke staan bekend om hun aanpak ‘veranderen met resultaat’. Ze gaan ervan uit dat iedereen eigen gereedschap meebrengt. Zij geven deelnemers aanvullende nieuwe tools om effectief te veranderen en samen te werken. Door een combinatie van theorie en praktische toepassing kun je dan ook direct (de volgende dag al) aan de slag met de geleerde inzichten.

Natuurlijke energie en een verfrissende aanpak

De inspirerende workshop ‘Richting geven zonder hiërarchie’ biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar is ook energiek en verfrissend. De focus ligt op professionele én persoonlijke groei, met ruimte voor reflectie en hands-on ervaringen.

Mis deze kans niet om de regie te pakken in verandertrajecten zonder hiërarchische beperkingen!

Schrijf je vandaag in voor het summum van HR & Communicatie.
We zien je graag op 12 november in Amersfoort bij: Zinvol sturen.

Foto: Unsplash
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie