Succesvol richting geven aan organisatieverandering

Sta jij aan het roer van veranderingen binnen je organisatie? Reserveer dan nú je ticket voor het summum ‘Zinvol sturen’ op 12 november in Amersfoort. Op het programma staat een interessante inspiratiesessie voor jou.

Wat kun je verwachten?

Doreen Borneman en Chris Couenberg van Adoptics nemen je mee in een praktische, bewezen aanpak om succesvol richting te geven aan veranderingen. Geen lange theorieën, maar direct toepasbare inzichten waarmee je als professional meteen aan de slag kunt.

Tijdens de sessie nemen zij je mee hoe ze een grote zorgorganisatie met circa 170 locaties in het noordoosten van Nederland hebben begeleid bij de overgang naar een nieuw digitaal cliëntportaal.

Deze overgang was een impactvolle verandering voor vrijwel alle medewerkers. Door samen met medewerkers in de verandering te duiken, hebben we een veranderaanpak ontwikkeld aan de hand van het vierfasenmodel van Balm. Zo konden we op organisatieniveau richting geven aan de verandering en tegelijkertijd vrijheid en flexibiliteit aan de locaties om er zelf verdere invulling aan te geven.

Aan de slag!

Aan de hand van het model van Balm gaan we praktisch aan de slag. Samen gaan we op zoek naar dé gouden tip om succesvol richting te geven aan verandering.

Mis deze kans niet om je veranderkracht te vergroten en écht impact te maken binnen je organisatie.

 

Schrijf je vandaag in voor het summum van HR & Communicatie. We zien je graag op 12 november in Amersfoort bij: Zinvol sturen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie