Doreen Borneman: boegbeeld voor Middelen & Sociale media

Voor het HR & Communicatie expertisegebied Middelen & Sociale media hebben wij een enthousiaste vakgenoot gevonden: Doreen Borneman.

De digitale wereld ontwikkelt razendsnel. Ook organisaties digitaliseren steeds meer. Het (interne) communicatielandschap dijt hiermee verder uit. We hebben zo ontzettend veel middelen, kanalen en vormen tot onze beschikking om in contact te komen en te blijven met (toekomstige) medewerkers. De vraag is: hoe zet je ze in en hoe draagt het echt bij aan het dagelijkse werk? Fijn dat we een autoriteit hebben gevonden op het dit expertisegebied.

Boegbeeld Middelen & Sociale media

Doreen Borneman is recent aangesloten bij HR & Communicatie. Samen met Chris Couenberg runt ze Adoptics dat organisaties helpt bij een succesvolle adoptie van de digitale werkplek. Adoptics is kennispartner van ons platform.

Doreen Borneman: ‘Interne communicatie is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Hoe krijg je medewerkers betrokken bij veranderingen in organisaties. De laatste jaren ligt de focus met name op het digitale component.

Hoe mooi of intuïtief een middel ook is, het draagt niet altijd vanzelf bij aan het dagelijkse werk. Daarom is het voor mij belangrijk om de behoefte van de medewerker hierin scherp in beeld te hebben.

Mijn ervaring en expertise zet ik als Boegbeeld graag in om het gebruik van middelen en social media écht vanuit het oogpunt van de medewerker aan te vliegen.

Doreen Borneman is jouw aanspreekpunt voor het expertisegebied Middelen & Sociale media en woordvoerder namens HR-communicatie. Wij wensen Doreen veel succes met de opdracht dit expertisegebied verder op de kaart te zetten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie