App: Wie Waar Werven

Simone Otte-Klandermans en Gert-Jan de Waal van The Addstore zeggen: ‘Een complexe arbeidsmarkt vraagt om een simpele oplossing’. Daarom bouwden zij de app ‘Wie Waar Werven’. Het is een ‘eerste hulp bij wervingsvragen’. De app is gratis te downloaden in de Appstore en de Playstore.

Eerste hulp bij wervingsvragen

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de arbeidsmarktcommunicatie. Er zijn veel wervingskanalen en wervingsmethodieken bij gekomen. En de oude zijn er vaak ook nog steeds. Het resultaat is dat er een enorm scala aan strategische en tactische middelen is ontstaan om de juiste persoon aan de juiste vacature te koppelen.

App Wie Waar WervenThe Addstore wil HR-professionals, recruiters en andere vacaturehouders helpen bij hun zoektocht langs alle mogelijke wervingsoplossingen. Dat doen ze door in de app een helder en overzichtelijk antwoord te bieden op de wervingsvraag: ‘Welke oplossingen kan ik het beste inzetten om de juiste kandidaat te vinden?’

Oftewel: wie zoek je en welke aanpak past daar het beste bij. Hoe je het antwoord voor jouw situatie vindt, kun je zelf ervaren in de app.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie