Lid! Simone Otte-Klandermans: ‘HR-communicatie is essentieel om goed werkgeverschap te communiceren’

Een goede bekende is recent lid geworden van de community: Simone Otte-Klandermans, arbeidsmarktcommunicatie-specialist. Ze heeft al meermaals enthousiast meegepraat bij onze netwerklunches en zal de komende tijd extra actief zijn voor HR & Communicatie tijdens het zwangerschapsverlof van redactielid Marjolijn Vlug. 

Wie ben je en wat doe je?

Simone Otte-Klandermans, specialist arbeidsmarktcommunicatie bij The Addstore, bureau voor wervingsvraagstukken. Ik word blij als ik mensen kan helpen met een wervingsvraag. Vooral als ik zichtbaar resultaat kan realiseren. Dat geeft onwijs veel energie!

Wat versta je onder HR-communicatie? En met welke onderdelen houd jij je specifiek bezig?

Het samenbrengen van expertises op het gebied van HR, recruitment en communicatie vind ik interessant. Als arbeidsmarktspecialist probeer ik de kennis van deze bloedgroepen zo goed mogelijk te bundelen. Alleen op die manier kun je succesvol zijn op deze krappe arbeidsmarkt.

Simone: “HR-communicatie is essentieel om goed werkgeverschap te communiceren. Zowel intern als extern.”

Waar en wanneer heb je onlangs nog HR-communicatiekennis gedeeld?

Als actieve deelnemer aan de netwerklunches vind ik het interessant om andere specialisten uit het vak te ontmoeten. En met elkaar te praten over ontwikkelingen in ons vakgebied. Maar ook om te kijken of en waar we elkaar kunnen helpen en versterken.

Welke tip wil je de leden van HR & Communicatie geven?

Ken je (interne) klant, luister goed naar behoeften en sta open voor nieuwe ontwikkelingen. Dit helpt om samen te werken aan een effectieve oplossing voor een wervingsvraagstuk.

Voor welke vragen kunnen onze leden bij jou terecht?

Als je wilt weten wie je waar moet werven! Wervingsvragen, vragen over Employer Branding, wervingsstrategie, social mediastrategie, werkenbij-site’s, arbeidsmarktstrategie. En zeker ook interimopdrachten waar organisaties op zoek zijn naar een arbeidsmarktspecialist!

Meer over Simone:

Kijk bij The AddStore of op LinkedIn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie