Masterclass: Lef in de arbeidsrelatie

Datum: 15 September 2021
Tijd: 16:00 - 17:30 uur
Locatie: Virtual classroom
Kosten: €
Kosten voor niet-leden: € 30

De masterclass Lef in de arbeidsrelatie is ontwikkeld voor leidinggevenden, HR-managers en organisatie-ontwikkelaars die het innovatie vermogen en de flexibiliteit van medewerkers en de organisatie willen vergroten.

Om een cultuurverandering binnen de organisatie door te voeren en werknemers engaged en gemotiveerd te laten blijven is het belangrijk om medewerkers te empoweren en de regie te geven over hun eigen toekomst binnen de organisatie. 

Hoe doe je dit? Welke tools gebruik je om medewerkers enthousiast te houden voor hun functie én initiatief te blijven nemen? Hoe zorg je dat mensen vanuit de functioneer- naar de groei-modus gaan?

Door zelf het lef te hebben en de communicatie open te gooien.

Stop met belangrijke zaken toe te dekken met de mantel der liefde. Uit angst voor gedemotiveerde medewerkers, uit angst niet die sympathieke werkgever, manager of collega te worden gevonden. Het tegendeel blijkt waar: medewerkers willen gezien worden, zich serieus genomen voelen, gehoord worden, erkenning krijgen.

Het gaat om het spanningsveld tussen autonomie en verbinding.

Na deze masterclass weet je:

  • Waarom Bottom up communicatie beter werkt dan Top down.
  • Hoe lef tonen in arbeidsrelatie duurzaam positieve effecten teweegbrengt.

Na deze masterclass heb je:

  • Een concrete tool om het gesprek met medewerkers tot een succes te maken.
  • Kennis van de manier waarop een mediator je verder kan helpen, mocht je er niet uit komen.

Deze masterclass wordt gegeven door:

EmpowerYou’s eigen Arbeids- en Organisatie psycholoog Jolene Hettinga en Eliane Dosker, mediator van het Centrum voor Conflicthantering, hebben dit programma vormgegeven vanuit hun gezamenlijk ervaringen.

  • Jolene heeft binnen EmpowerYou veel mensen begeleid met psychologische ondersteuning bij terugkeren naar het werk en o.a. burn out coaching.
  • Eliane combineert haar mediatorschap met haar juridisch achtergrond. Dit maakt haar een unieke conflictbemiddelaar. Tezamen bieden zij een schat aan waardevolle kennis om arbeidsrelaties naar een hoger niveau te tillen.

Klik door naar de website van EmpowerYou via de button Aanmelden. Je kunt je daar verder inschrijven voor de masterclass op 15 of op 23 september van 16.00 tot 17.30 uur.