Organisatieverandering, communicatie: sluiten jullie aan?

Datum: 27 June 2024
Tijd: 13:00
Locatie: Bex* Impact Academy, Piuslaan 70A, 5614 CM Eindhoven
Kosten: € € 249,- (excl. BTW) per persoon per workshop; 3 inschrijvingen voor de prijs van 2.

Idealiter is communicatie bij een organisatieverandering vanaf het begin betrokken. Vaak zijn de plannen voor een organisatieverandering al in kannen en kruiken als de vraag komt: communicatie, sluiten jullie aan? Het is een belangrijk moment en meestal is er beperkt tijd om na te denken over het communicatieproces. Er moet veel gebeuren in korte tijd.

In deze workshop behandelen we een overname en een sluiting, bijvoorbeeld van een locatie of een bedrijfstak. Wat zijn de stappen in de voorbereiding, in de bekendmaking en daarna? Hoe voorkom je de onnodige onrust, intern en extern? We reflecteren op de rollen waarin je als professional kunt bijdragen (klankbord, adviseur, procesregisseur, woordvoerder). Deze processen zijn altijd spannend, want ‘the devil is in the detail’. Deelnemers kunnen ook eigen casuïstiek inbrengen. Een leerzame workshop, ook als je na afloop beseft: dit is specialistenwerk.

Het complete programma van 20 workshops van de Bex* Summer Academy vind je in de brochure. Gebruik de QR-code om je snel aan te melden.