Training: Inspelen op Non-verbale Dynamiek

Datum: 04 April 2022
Tijd: Ontvangst 9.30 uur, start 10 uur
Locatie: Het Kasteel van Rhoon
Kosten: €
Kosten voor niet-leden: € 1.250,00

Je glimlacht, je fronst, je trekt je ogen samen. Wist je dat de bewegingen van het gezicht een hoop vertellen over je persoonlijkheid? Uit onderzoek blijkt dat ons gezicht, onze gebaren en onze houding veel informatie bevatten. Maar het is niet altijd even eenvoudig om die informatie goed te duiden. Want iemand die lacht, is niet per definitie blij.

Bij Merlijn Groep hebben ze dé oplossing: de training ‘Inspelen op Non-verbale Dynamiek’. In deze training, ontwikkeld in samenwerking met Herman Ilgen, leer je lichaamstaal bewust te gebruiken en gesprekken effectief te beïnvloeden.

Gebaseerd op de innovatieve INSA-Methode

De training ‘Inspelen op Non-verbale Dynamiek’ is gebaseerd op de methode van het Instituut voor Non-verbale Strategie Analyse (INSA). De INSA-Methode is innovatief en gebaseerd op actueel wetenschappelijk onderzoek (2021). De uitslag van dit baanbrekende onderzoek is inzetbaar om effectiever te communiceren en te onderhandelen. Want iemand die lacht, is niet per definitie blij en iemand die fronst, is niet per definitie boos. De wijze waarop we andermans gezichtsuitdrukking interpreteren is dus vaak onjuist.

Aan de hand van deze methode leer je om in vijf à tien minuten de persoonlijkheid van de ander in kaart te brengen. Zo weet je wat de ander nodig heeft om het contact als prettig te ervaren. Je leert om het gesprek met de betreffende persoon beter aan te gaan. Want, elk gesprek kan beter.