2011 Change & Communication ROI Study Towers Watson

Towers Watson doet ook dit jaar internationaal onderzoek naar het belang van communicatie voor organisaties en HR: 2011 Change & Communication ROI study. Omdat veel leden van het HR-Communicatie netwerk verantwoordelijk zijn voor interne/HR communicatie, willen wij de gelegenheid bieden om deel te nemen aan dit onderzoek.

Bent u verantwoordelijk voor communicatie of HR binnen uw organisatie? En wilt u meedoen? Stuur dan voor 14 april a.s. een e-mail naar Martijn Leppink: martijn.leppink@towerswatson.com

Het belang van communicatie
Organisaties die op een innovatieve en gedisciplineerde manier durven te communiceren zijn beter in staat om medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. Bovendien scoren zij betere bedrijfsresultaten dan organisaties die dit niet doen. Ons 2009/2010 Communication ROI Survey laat bovendien zien dat organisaties die op een effectieve manier met medewerkers communiceren, financieel goed presteren. Daarmee is communicatie een belangrijke sleutel voor financiële prestaties en betrokkenheid van medewerkers.

Meer informatie over het vorige onderzoek kunt u vinden op: http://www.towerswatson.com/research/670#

Wat levert het onderzoek op?
Na het onderzoek ontvangt u een rapport met alle resultaten. Daarnaast ontvangt u een afzonderlijk rapport waarin wij resultaten van uw organisatie vergelijken met de resultaten van het totale onderzoek. Daarnaast biedt het onderzoek inzicht in:

ontwikkelingen op het gebied van interne communicatie;
hoe andere organisaties hun medewerkers betrekken;
hoe organisaties hun arbeidsvoorwaarden communiceren.

Vragen
Hebt u nog vragen over het onderzoek, dan kunt u een e-mail sturen naar: martijn.leppink@towerswatson.com. U kunt mij ook bellen: (088) 543 3725

Met vriendelijke groet,

Martijn Leppink
Consultant Change & Communication
Towers Watson

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie