Interview met Ingrid en Mireille van WEVIEW: ‘Zet energie en motivatie van medewerkers in voor succesvolle organisatieverandering’

WEVIEW is een nieuwe kennispartner van onze community. Ingrid van Ierland en Mireille Pallandt vormen het dynamische duo, dat met een eigen interventiemethodiek en coaching organisaties helpt te veranderen.

Veranderen in een organisatie is hard werken. Verandertrajecten zijn vaak taai. Je moet het namelijk anders doen dan je voorheen deed. En het liefst samen met alle collega’s. Hoe krijg je je mensen mee? Dat is waar WEVIEW zich mee bezighoudt.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Ingrid van Ierland en Mireille van Pallandt van WEVIEW. Wij zijn ‘change motivators’, omdat we op zoek gaan naar de motivatie voor de verandering, bij het management en bij de medewerkers. Van begrijpen naar willen, kunnen en doen. Om successen met elkaar te vieren. Samen met elkaar kleine stapjes maken en bouwen aan een nieuwe werkelijkheid. Daar zit de energie, daar zit de motivatie!

In ons filmpje zie je binnen 1 minuut hoe wij het aanpakken.

Hoe zetten jullie HR-communicatie in bij je werk?

Wij verbinden management met medewerkers en vice versa, vaak via het middenmanagement. Voor die verbinding hebben we de inzet van HR en Communicatie hard nodig. Om boven water te halen wat een Goed Verhaal is en of dat verhaal ook verteld en begrepen wordt door iedereen in de organisatie. We maken een mindset-analyse en organiseren kick-off-meetings en dialoogsessies. Waar nodig organiseren we individuele en teamcoaching.

Wij zijn change motivators, we gaan op zoek naar de motivatie van iedereen – van begrijpen naar willen, kunnen, doen.

We hebben een eigen interventiemethodiek ontwikkeld met film, zodat we kunnen laten zien wat er speelt, wat goed gaat, wat beter kan. Daardoor zijn we meteen bij de kern en we kunnen het veranderproces versnellen. Dit jaar zijn we gestart met het wekelijks delen van een tip op onze LinkedIn-pagina. Neem een kijkje en laat ons weten hoe het jou helpt.

Wat willen jullie meegeven aan de leden van de community?

We nodigen de leden van HR & Communicatie uit om met ons het gesprek aan te gaan over datgene, waar je hulp bij nodig hebt. We willen niet voor een ander denken, wel in een open en nieuwsgierig gesprek horen wat er nodig is. Dan hoor je pas wat er écht nodig is. Vaak blijkt dat niet hetzelfde te zijn als wat je denkt.

Om een tip mee te geven aan de leden, moeten we eerst weten wat leden bezighoudt. Ken jij organisaties die last hebben van een hoog ziekteverzuim, veel verloop, negatieve vibes en die geholpen willen worden om de negatieve spiraal naar een positieve te keren?

Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie