Duurzame Loopbanen: driedaagse cursus

Datum: 19 May 2022
Tijd: 9:00 - 17:00 uur
Locatie: Dominicanenklooster in Huissen
Kosten: €
Kosten voor niet-leden: € 2.350,00 of €2.200,00

Overal om ons heen horen we geluiden over de krapper wordende arbeidsmarkt. Niet gek dat bij organisaties het thema duurzame inzetbaarheid zo hoog op de prioriteitenlijst staat. Aantrekkelijk werkgeverschap is belangrijker dan ooit. Er ontstaat daarbij steeds meer erkenning voor de noodzaak tot maatwerk in de begeleiding van loopbaanvraagstukken van professionals (idiosyncratische benadering). 

In de driedaagse cursus Duurzame Loopbanen krijg je, naast een wetenschappelijke basis, nieuwe inzichten in maatwerk-mogelijkheden voor loopbaanvraagstukken vanuit de idiosyncratische benadering en praktische tools voor casuïstiek uit eigen werkcontext.

De cursus Duurzame Loopbanen wordt aangeboden door Radboud Academy. Onder leiding van prof. dr. Beatrice van der Heijden (schrijfster van het boek ‘Een leven lang inzetbaar?’) worden problemen en vraagstukken waar deelnemers in hun dagelijkse HR-praktijk tegenaan lopen benaderd vanuit wetenschappelijke theorie en praktische inzichten. Denk hierbij aan vraagstukken rondom strategische visie op duurzame inzetbaarheid, het bewaken van balans tussen werk en privé van werknemers en onnodige uitstroom van getalenteerd personeel.

Wat gaan we doen?
In drie bijeenkomsten krijg je zicht op het huidige denken over loopbanen en de verschillende perspectieven die daarbij een rol spelen. De bijeenkomsten bestaan uit een mix van bruikbare modellen, een compilatie van relevante theoretische achtergronden, recente inzichten en praktische tools op verschillende deelgebieden. Onder begeleiding van een expert leer je dit te vertalen naar je eigen praktijksituatie.

Voor wie
Deze cursus richt zich op leidinggevenden en HR-professionals die worstelen met vraagstukken rondom strategische visie op duurzame inzetbaarheid, het bewaken van balans tussen werk en privé van werknemers en onnodige uitstroom van getalenteerd personeel.

Wanneer
Cursusdata: 19, 20 mei en 10 juni 2022

Meer weten?
Wil jij meer weten over de cursus of je direct inschrijven? Lees meer over de driedaagse cursus Duurzame Loopbanen door op de knop ‘Aanmelden’ te klikken.