Training Moderne gesprekscyclus ontwerpen

Datum: 09 May 2022
Tijd: 09:00
Locatie: Bunnik
Kosten: € 945

De laatste jaren zijn er veel onderzoeken gedaan naar het effect van een traditionele gesprekscyclus, waarin functioneren en beoordelen centraal staat. Hieruit blijkt dat deze gesprekken een negatieve impact hebben op de organisatie, doordat medewerkers gefrustreerd en gedemotiveerd worden. Juist een blik op ontwikkeling, de toekomst, continue feedback en eigenaarschap bij de medewerker zorgen voor betere resultaten.

In de training leer je hoe je deze bewezen factoren kunt integreren in een moderne gesprekscyclus. Je doet niet alleen veel kennis op omtrent dit thema, maar ook krijg je een aanpak aangereikt waardoor jij binnen drie maanden een gesprekscyclus hebt ontworpen, mét draagvlak in jouw organisatie.

De traditionele gesprekscyclus is niet meer van deze tijd. Daarnaast is die schadelijk voor de organisatie. Dat organisaties daarom in rap tempo overstappen op een moderne gesprekscyclus is dan ook niet vreemd. Maar hoe leid je zo’n project, zonder dat het een complexe en tijdrovende klus wordt? In deze training word je zelf specialist in het ontwerpen van een moderne gesprekscyclus, waarbij je gebruik kunt maken van onze bewezen aanpak. Zo heb je na de training een succesvolle, moderne gesprekscyclus die past bij jouw organisatie.

Voor wie

– (HR) Professionals die in hun organisatie verantwoordelijk zijn voor de gesprekscyclus.
– Deze op een moderne manier en volgens de nieuwste inzichten willen invullen.
– Hierbij tijd willen besparen, kwaliteit willen leveren en een budgetvriendelijke oplossing willen.

Wat gaan we doen

In drie bijeenkomsten van een halve dag maken we je wegwijs in modern prestatiemanagement, met als focus de moderne gesprekscyclus. Je leert hoe je onze bewezen methodiek in kunt zetten om binnen drie maanden, met een beperkte tijdsinvestering in jouw organisatie een moderne gesprekscyclus neer te zetten. De focus hierin ligt op doen wat werkt, de toekomst centraal en het creëren van draagvlak. De eerste bijeenkomst start op 9 mei.

Meer weten?

Bekijk het volledige programma en de brochure door op de knop ‘Aanmelden’ te klikken.