Webinar 2DAYSMOOD en Jeckx - meer werkgeluk

Gratis webinar – Werk je gelukkig!

Datum: 20 March 2024
Tijd: 09:30
Locatie: Online
Kosten: € 0
Kosten voor niet-leden: € 0

Op woensdag 20 november is het de internationale dag van het geluk. Speciaal daarom is  2DAYSMOOD aanwezig bij het webinar van partner Jeckx: Werk je gelukkig!

Leer van de (HR)inzichten van deskundigen en ontvang praktische tips over hoe je werkgeluk kan inzetten binnen je organisatie. Daarnaast vertelt GROBA B.V. meer over hun ervaring en hoe zij werkgeluk succesvol inzetten om een positieve werkomgeving te creëren!

De webinar vindt plaats op: woensdag 20 maart 2024 van 09:30 tot 10:30

Wat kan je o.a. verwachten tijdens deze webinar:

  • Werkgelukdeskundigen Jolanda van der Steen en Cynthia Noordhoven-Smit van Jeckx delen hun kennis over werkgeluk en hoe je dit kan meten en vergroten binnen je organisatie.
  • Celine Lustig, Senior Employee Happiness Consultant van 2DAYSMOOD komt aan het woord en vertelt meer over het datagedreven meten van werkgeluk binnen de organisatie.
  • Tijdens het webinar komt Groba B.V. aan het woord waarin ze hun ervaringen vertellen en hoe ze succesvol werkgeluk hebben geïntegreerd in de organisatiecultuur.
  • Ontvang praktische tips & tricks zodat je na het webinar direct aan de slag kan gaan met het verhogen van het werkgeluk.