Leergang Innovatiekracht.me

Datum: 02 October 2024
Tijd: 09:15
Locatie: Op inspirerende plekken in het noorden van het land én online
Kosten: € 3079,- ex. btw

De leergang Innovatiekracht.me is voor iedereen die lichter, energieker en krachtiger in co-creatie wil samenwerken aan verandering. Vooral als je op zoek bent naar praktisch toepasbaar gereedschap voor verandering. Bijvoorbeeld concrete handvatten om geïnspireerd te raken om dingen écht samen te veranderen, te vernieuwen of te innoveren. Ook als het over je loopbaan gaat.

We nemen je mee in de theorie en de praktijk rondom creatieve en veranderprocessen. Je gaat ervaren dat , wanneer jij dingen anders doet dan voorheen, je andere, verrassende én concrete resultaten bereikt.
Co-creatie krijgt veel aandacht: wat is het en waarom is het méér dan samenwerken? Je gaat ervaren dat co-creatie energie geeft, tot betere oplossingen en meer werkplezier leidt. Het is een manier van werken voor (gelegenheids-)teams en in projecten, je leert samenwerken met de onzekerheid van veranderende omstandigheden.

Heb je zin om te ontdekken, te onderzoeken en te reflecteren? Ben je op zoek naar een leergang waarin professionele en persoonlijke groei hand in hand gaan? Hou je bovendien van buiten zijn? Meld je dan aan!