Kennisportal Vacatureteksten

Datum: 01 January 2021
Tijd: 09:00
Locatie: Online
Kosten: € 395

24/7 toegang tot een schat aan trainingen, kennis en tools voor de perfecte vacaturetekst

In een wereld van recruitmentsites, employer branding, sourcing en recruitmentbots lijkt het alsof vacatureteksten niet meer belangrijk zijn. Vacatureteksten zijn echter nog steeds het meest gebruikte middel binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. En vacatureteksten zijn daarnaast ook belangrijk om een doelgroep te bereiken en te activeren om te solliciteren.

De Kennisportal Vacatureteksten biedt je de manier om je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten eigen te maken. In de portal vind je onder andere de Online Training Schrijven van vacatureteksten. Docenten Mariska Smits en Martijn Hemminga laten je stapsgewijs zien hoe je jouw vacatureteksten naar een hoger plan kunt tillen. In ieder module wordt een bepaald onderwerp behandeld in een video.  Iedere module sluit je af met een test en als je alle modules succesvol hebt afgerond ontvang je digitaal jouw certificaat.

Daarnaast biedt de kennisportal je een online toolbox met artikelen, checklists, downloads en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk. De kennisportal wordt continu up to date gehouden met actuele video’s en podcasts. Zo kun je 24/7, in je eigen tijd, op je eigen tempo, altijd over de meest actuele kennis, informatie en tools beschikken.

Programma

Jouw Kennisportal Vacatureteksten biedt:

  • Online training bestaande uit verschillende modules, die je afsluit met een certificaat
  • Verdiepende video’s en podcasts die continu up to date gehouden worden
  • Toolbox met artikelen en checklists die je helpen jouw vacatureteksten te optimaliseren
  • Online community voor jouw vragen
  • Besloten webinars met de laatste trends zodat je altijd beschikt over actuele informatie en kennis
  • Nieuwsbrief met laatste vacaturetekstnieuws
  • Korting op trainingen en events