Masterclass doelgroepanalyse en persona’s

Datum: 25 November 2021
Tijd: 13:30 - 17:00
Locatie: Rotterdam
Kosten: € 495

Doelgroepanalyse en persona’s

Een doelgroepanalyse is een uitgebreid rapport met diepgaand inzicht in heel specifieke doelgroepen op de arbeidsmarkt. Tijdens deze masterclass leer je welke arbeidsmarktbronnen je van deze specifieke informatie kunnen voorzien. Daarnaast gaan we dieper in op Giant.

Met behulp van unieke arbeidsmarkt- en doelgroepdata kan je betrouwbare en onderbouwde antwoorden vinden op alle wervingsvragen. Variërend van hoe jij je doelgroep bereikt en van welke apps zij gebruik maken tot de wervingshaalbaarheid van specifieke doelgroepen.

Als je antwoord kan geven op alle wervingsvragen en je de demografie, gedragspatronen, motivatie en doelen van je kandidaat kent, wordt het eenvoudiger om arbeidsmarktcommunicatie te ontwikkelen en af te stemmen op de ideale kandidaat per vacature.

Combikorting

De training leent zich ideaal om samen met jouw collega van HR, Recruitment of communicatie te volgen. Bij gezamenlijke inschrijving ontvangt de tweede persoon 25% korting met de code combi-daep *

* Niet geldig in combinatie met andere acties

 

Voor wie?

Deze training is uitermate geschikt voor recruiters, intercedenten, Werving- & Selectieconsultants, HR-professionals en (arbeidsmarkt)communicatiespecialisten. We hebben deelnemers van verschillende branches en ervaringsniveau’s.

Wil je weten of de masterclass doelgroepanalyse en persona’s aansluit bij jouw opleidingswensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend studieadvies.