Werven met video

Datum: 04 November 2021
Tijd: 12:00 - 17:00
Locatie: Rotterdam
Kosten: € 645

Online video is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook voor arbeidsmarktcommunicatie wordt video steeds belangrijker, want video geeft verhalen een extra dimensie. En biedt in tijden van corona ook extra mogelijkheden. Zeker nu we veel moeten thuiswerken is je online communicatie nog meer van belang. Hoe pak je dit nu op? Van vacature in videovorm en werkgeversvideo voor employer branding tot livestream. Een video is misschien wel dé manier om jouw potentiële werknemer een inkijkje in je bedrijf te geven.

Arbeidsmarktcommunicatie met video

Een video is misschien wel dé manier om jouw potentiële medewerker een inkijkje in je organisatie te geven. Maar vergis je niet, bij een succesvolle video komt meer kijken dan alleen filmen en editen. Vergelijk het met een product in de supermarkt. Dat zet je toch ook niet zomaar ergens neer in een blanco verpakking? Nee, je steekt het in een aantrekkelijk jasje, plaatst in het juiste schap en zet er een informatief bordje voor. Zo werkt het ook voor jouw video’s.

Combikorting

De training leent zich ideaal om samen met jouw collega van HR, Recruitment of communicatie te volgen. Bij gezamenlijke inschrijving ontvangt de tweede persoon 25% korting met de code combi-wmv *

* Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties

 

Voor wie?

Deze training is met name bedoeld voor iedereen die een succesvolle video wil maken. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben, maar bent vooral benieuwd naar handvatten en voorbeelden om zelf na afloop direct mee aan de slag kunt gaan.

Deze training is in het bijzonder geschikt voor:

  • Arbeidsmarktcommunicatie-adviseurs;
  • Recruiters;
  • HRM-adviseurs;
  • Communicatieadviseurs;
  • Medewerkers (arbeidsmarkt)communicatie-bureaus.
  • Content marketeers