Werf& Live 2021: Break Free

Datum: 27 May 2021
Tijd: van 13:00 tot 16:45 uur
Locatie: Live stream vanuit de gevangenis in Utrecht
Kosten: € Gratis met code
Kosten voor niet-leden: € €45 of €95

I want to break free…. I want to break free. Het bekende nummer van Queen ging destijds over het loslaten van bestaande dogma’s en patronen. Werf& Live gaat daar dit jaar ook over. Het loslaten van het bekende en vertrouwde en op zoek gaan naar het nieuwe in de markt om het verschil te maken.

 

Impact maken én wervingssucces realiseren.


Denk bijvoorbeeld aan het loslaten van LinkedIn en het inzetten op klassiek netwerken. Of inzetten op TikTok voor het werven van professionals (why not?). Maar ook het werven van de meest schaarse doelgroepen op vernieuwende manieren door te kijken naar skills in plaats van diploma’s. En -niet geheel zonder toeval in relatie tot het thema- doen we dit allemaal met een live stream vanuit de gevangenis in Utrecht. Daar nemen o.a. de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie managers van  Securitas je mee hoe ze mensen aannemen waarbij ‘break free’ weer een hele andere betekenis heeft…

 

Ben jij er bij donderdag 27 mei? We starten om 13.00 uur met een openingswoord van onze dagvoorzitter Heleen Stoevelaar en eindigen de dag rond 16.45 uur.

 

Gratis tickets: exclusief voor HR & Communicatie communityleden

Als trotse partner van Werf& Live mogen wij – Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie – enkele tickets weggeven voor dit gave event! Graag willen wij jou de mogelijkheid geven om gebruik te maken van dit aanbod. Tot en met 12 mei kun jij je gratis aanmelden voor Werf& Live met de ‘members-only’ code 💜 [eerst inloggen].

Inschrijflink: https://www.aanmelder.nl/werfenlive-2021/subscribe