Webinar: het pensioenakkoord verandert de rol van HR

Datum: 26 May 2021
Tijd: van 16:00 tot 16:30 uur
Locatie: Online
Kosten: € GRATIS

Het pensioensysteem staat aan de vooravond van een drastische wijziging welke van grote invloed is op het toekomstige takenpakket voor HR.

In dit webinar gaan wij eerst in op de kansen die dit biedt voor bedrijven die zelf invloed kunnen uitoefenen op de in de toekomst te voeren pensioenregelingen. Daarna blikken we vooruit op de toekomstige rol van HR-medewerkers als gevolg van de wijzigingen op pensioenvlak.

We leggen uit waarom juist dit moment bij uitstek de kans is om de pensioenregeling zodanig aan te passen dat deze past bij de visie van de organisatie.

Wanneer:
Woensdag 26 mei 2021 om 16.00-16.30 uur

Dit webinar is speciaal voor eindverantwoordelijken voor HR-beleid binnen organisaties zoals HR-directeuren, HR-managers, bedrijfseigenaren en directeuren, maar ook voor HR-professionals.

Sprekers

  • Ruud Geelen is een ervaren pensioenadviseur. Hij vertelt hoe de noodzakelijke wijzigingen die voorvloeien uit het pensioenakkoord, of meer specifiek de concept wetgeving ‘toekomst pensioenen’ kunnen worden omgezet naar kansen.
  • Rudie Martens is pensioenstrateeg en eigenaar bij Vallura. Hij vertelt over de invloed van het nieuwe pensioensysteem op de toekomstige rol van de HR-medewerker en waarom juist dit moment de kans is om de arbeidsvoorwaarde pensioen te transformeren naar een positieve pijler binnen het HR-beleid van een organisatie.
  • Loïs Siroen is een specialist op het gebied van communicatie en is host van het webinar.

Praktische informatie

Het webinar duurt een half uur! Tijdens het webinar kun je via een privé chat vragen stellen . Het webinar wordt kosteloos aangeboden voor de doelgroep en klanten van Vallura. De aanmelding van het webinar wordt gecombineerd met de aanmelding voor de gratis pensioenkit van Vallura. Met de pensioenkit krijg je praktische tools om met de wet toekomst pensioenen aan de slag te gaan en wordt je op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen in deze (concept) wetgeving.