Interview met Rudie Martens van Vallura: ‘Het kán: impactvolle en enthousiaste communicatie over pensioen’

Graag stellen wij aan jullie ons nieuwe lid Rudie Martens voor.  Met waardevol advies en duidelijke taal zorgt Rudie voor bewustwording over ieders financiële toekomst en doorbreekt hij de gedachte dat pensioen iets is voor later. 

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben pensioenstrateeg en eigenaar van advieskantoor Vallura. Met waardevol advies en duidelijke taal zorgen we voor bewustwording over ieders financiële toekomst en doorbreken we de gedachte dat pensioen iets is voor later.  Impactvolle communicatie is in mijn visie hierbij de sleutel tot succes. Dat kan op vele manieren.  Recentelijk hebben wij op pensioenvlak bijvoorbeeld input geleverd voor life events en flyers voor de HR-afdeling van een relatie. Voor een andere relatie hebben we een model ontwikkeld aan de hand van die pensioenregeling om medewerkers inzicht te geven over de keuzes in die regeling.

Wat versta jij onder HR-communicatie?

Onder HR-communicatie versta ik de communicatie die gericht is aan medewerkers in dienst van een bedrijf of organisatie waarbij die communicatie tot doel heeft het effectief en positief informeren en motiveren van al dan niet toekomstige medewerkers op arbeid gerelateerde vraagstukken in brede zin. Mijn specialisatie zit in de impactvolle en enthousiaste communicatie over de arbeidsvoorwaarde pensioen en dit ombuigen naar herkenbare keuzemogelijkheden met betrokkenheid en waardering voor de werkgever als gevolg.

Waar, wanneer heb je onlangs nog HR-communicatie kennis gedeeld?

Namens ons kantoor verzorg ik regelmatig webinars en voeden we professionals en relaties met onze pensioenkits  – een soort mailing met hands-on tips & trics – om op een positieve manier naar pensioen te kijken en eigen relaties of medewerkers verder te helpen.

Heb je een droom voor het vak?

In onze visie stellen we dat ieder mens het verdient om nu te genieten van het leven en te vertrouwen op toekomstige financiële onafhankelijkheid. Als droom zie ik toch wel het realiseren van eenzelfde slag als ‘duurzaamheid’ heeft ondergaan in de afgelopen 10 jaar. Van onbekend en onbemind naar niet meer weg te denken in onze samenleving, waarbij het financieel toekomstbewustzijn net zo normaal is als de jaarlijkse controle en mondhygiëne bij de tandarts.

Voor welke vragen kunnen onze leden bij jou terecht?

Alle vraagstukken die te maken hebben met pensioen van de werkgever ten behoeve van diens medewerkers. Zeker niet alleen juridische over verzekeringstechnische en financiële vraagstukken, maar zeker ook de ondersteuning aan medewerkers hierover en bijbehorende aanpak in communicatie.

Rudie Martens

Vallura

Kerkveld 2a

5768 BB Meijel

www.vallura.nl

085 070 5190

06-28131655

rudie@vallura.nl

Volgen via LinkedIn

Rudie Martens op LinkedIn

Vallura op LinkedIn 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie