Zomeraanbieding: het perfecte moment om te starten met je pensioen!

Overweeg jij als werkgever om een pensioenregeling te beginnen? Nu is het perfecte moment! Het regelen van een pensioenregeling voor je medewerkers kan een grote stap zijn, maar het biedt veel voordelen. Niet alleen helpt het bij het aantrekken en behouden van talent, het toont ook je betrokkenheid bij het welzijn van je medewerkers op de lange termijn.

Veel werkgevers hebben deze stap al gezet, en wij leggen uit waarom jij dat ook zou moeten doen. Waarom is nu dan precies het juiste moment? Dat vertellen we je graag.

Waarom nu?

  • Start per 1 januari: Door nu te beginnen, kun je alles voorbereiden voor een soepele start per 1 januari. Dit biedt voldoende tijd om alles gereed te maken en sluit vaak aan bij andere loonafspraken. Hierdoor kan het implementeren van een pensioenregeling gezien worden als een loonsverhoging, wat de waardering ervoor maximaliseert.
  • Zomer als herbezinning: De zomer is een periode van herbezinning voor veel mensen. Door je medewerkers te informeren dat je bezig bent met het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden, vergroot je hun betrokkenheid en commitment.
  • Vooruitlopen op wetgeving: Met de nieuwe pensioenwetgeving die op komst is in 2025 en 2026, is het nu het juiste moment om actie te ondernemen. Door nu een pensioenregeling te starten, vermijd je lange doorlooptijden en hoge tarieven in de toekomst.

Speciale zomeraanbieding: Quickscan nieuwe pensioenregeling

Maak gebruik van onze tijdelijke actie en laat de quickscan uitvoeren in juli of augustus zonder kosten. Je vindt meer informatie op https://www.vallura.nl/zomeractie-pensioenregeling. Op deze pagina vind je ook een whitepaper over de zes stappen voor het starten van een pensioenregeling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie