Esther Flipse en Rudie Martens: boegbeelden Arbeidsvoorwaarden & Pensioen

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat het HR & Communicatie expertisegebied Arbeidsvoorwaarden en Pensioen vertegenwoordigd gaat worden door Esther Flipse van Merknemers en Rudie Martens.

Eén-voor-één gaan we de boegbeelden voor de expertisegebieden bekend maken. Als eerste voor het expertisegebied Arbeidsvoorwaarden & Pensioen.

HR & Communicatie boegbeeld Arbeidsvoorwaarden

Esther Flipse is betrokken bij HR & Communicatie sinds begin 2019. We kennen Esther als een bevlogen professional die uiteenlopende organisaties adviseert hoe zij hun arbeidsvoorwaarden kunnen moderniseren.

Esther Flipse: ‘Modern belonen zal leiden tot tevreden werknemers die tevens een ambassadeur zullen zijn van jouw organisatie. Een positieve employee experience maakt van een wérknemer een mérknemer.

Wij helpen organisaties met hun reis naar een modern werkgeverschap. Dat is onze passie, dat is onze missie.’

HR & Communicatie boegbeeld Pensioen

Rudie Martens heeft zich vorige maand bij onze community aangesloten om zijn missie via ons kennisplatform kracht bij te zetten. Rudie is van mening dat pensioenadviseurs niet uitblinken in communicatie en dat er vaak een flinke stoflaag van hun pensioeninformatie afgeblazen mag worden.

Rudie Martens, ‘Mijn missie pensioen toegankelijker maken kent drie uitdagingen: de veranderende wetgeving, de overheid als onbetrouwbare partner en het hardnekkige concept pensioen dat is een ver-van-je-bed-show.

Ik wil mensen raken, medewerkers moeten informatie over hun pensioen ontvangen vanuit een aangename beleving en voor HR- en communicatieprofessionals wil ik graag tools en communicatiemodellen ontwikkelen.’

Esther Flipse en Rudie Martens zijn onze aanspreekpunten voor het expertisegebied Arbeidsvoorwaarden & Pensioen en de woordvoerders namens HR-communicatie. Wij wensen hen veel succes met de opdracht dit expertisegebied verder op de kaart te zetten!

Interesse? We zoeken nog boegbeelden voor de expertisegebieden Branding, Arbeidsomstandigheden en Middelen & Sociale Media. 

Lees hier de interne vacatures Boegbeelden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie