Wie zijn wij eigenlijk?

HR-Communicatie.nl blijft groeien. Met meer dan 900 leden op deze site en ruim 600 op LinkedIn zijn we een forse club bij elkaar, verenigd in onze interesse: de overlappende vakgebieden Communicatie en HR.

Evenwichtig en divers gezelschap

In de afgelopen maanden kregen we er weer meer dan 50 nieuwe leden bij. Welkom allemaal! Interessant om te zien is dat we gelijkwaardig verdeeld zijn in HR- en Communicatieprofessionals, aangevuld met vakgenoten uit management, coaching, marketing en recruitment. Ook de verhouding zelfstandig professionals en werkenden in loondienst is mooi in balans, met een voorzichtig groeiende groep studenten en ook wat mensen die – heel flex – een dienstverband met ondernemerschap combineren.

schermafbeelding-2016-10-14-om-14-49-34

WELKOM NIEUWE LEDEN,

De meeste leden komen uit de Randstad en om die reden organiseren we onze lunches en borrels graag in Utrecht of Amsterdam. Want we maken graag nader kennis met elkaar, om niet alleen via blogs en nieuwsbrieven maar ook in levenden lijve onze ideeën te delen en nieuwe inspiratie op te doen.

schermafbeelding-2016-10-14-om-14-49-04

In het najaar willen we daarom een gloednieuw initiatief organiseren: een borrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen (en elkaar) graag leert kennen. Heb je interesse om deze borrel mede vorm te geven, bijvoorbeeld met interessante inhoud? Neem dan even contact op met Marjolijn Vlug of Inge Beckers.

RSVP:
Najaarsborrel HR & Communicatie op 17 november bij de Raad voor de Rechtspraak in Utrecht

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie