Nieuwe blog over interne communicatie

Vandaag heb ik eindelijk eens de tijd genomen om mijn blog over interne communicatie te lanceren. De eerste blogpost gaat over mijn visie op het intranet. Ik denk namelijk dat het intranet in veel (grote) bedrijven binnen nu en vijf jaar zal verdwijnen.

Aangezien ik in een internationale omgeving werk is dit blog in het Engels geschreven. Reacties zijn natuurlijk welkom, zeker van leden van dit netwerk, die hopelijk veel zullen herkennen in de thema’s waarover ik ga schrijven.

4 antwoorden
 1. Inge Beckers
  Inge Beckers zegt:

  Beste Jan,
  Leuk om te lezen! Tja, wie zal de stekker eruit trekken? Ik vind dit citaat van Socrates erg mooi:

  Laat degene
  die de wereld
  in beweging
  wil zetten,
  eerst zelf
  in actie
  komen.

  Ik kijk nu al uit naar je volgende blog. Veel succes!
  gr. Inge

 2. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Beste Jan,
  Leuk om te lezen! Tja, wie zal de stekker eruit trekken? Ik vind dit citaat van Socrates erg mooi:

  Laat degene
  die de wereld
  in beweging
  wil zetten,
  eerst zelf
  in actie
  komen.

  Ik kijk nu al uit naar je volgende blog. Veel succes!
  gr. Inge

 3. Jan van Veen
  Jan van Veen zegt:

  Dag Inge,

  Dank voor je reactie. Een mooie oproep om zelf het voortouw te nemen. Ik leid bij ons inderdaad het wereldwijde intranet project, dus ik ben in die positie. Maar, ik ben niet de enige die daarover kan beslissen, dus dat worden nog leuke interne discussies. Wat mij betreft is de richting duidelijk en sturen we de kant op die ik in mijn blogbijdrage beschrijf. Daar ben ik al voorzichtig mee bezig. Vraag me over vijf jaar nog eens hoe het er voor staat….

 4. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Dag Inge,

  Dank voor je reactie. Een mooie oproep om zelf het voortouw te nemen. Ik leid bij ons inderdaad het wereldwijde intranet project, dus ik ben in die positie. Maar, ik ben niet de enige die daarover kan beslissen, dus dat worden nog leuke interne discussies. Wat mij betreft is de richting duidelijk en sturen we de kant op die ik in mijn blogbijdrage beschrijf. Daar ben ik al voorzichtig mee bezig. Vraag me over vijf jaar nog eens hoe het er voor staat….

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie