35 jaar Bex*communicatie: de toekomst van het communicatievak

Het Eindhovense bureau Bex*communicatie bestaat 35 jaar!

In 1986 werd het bureau opgericht door naamgever Noud Bex en Martin van der Schans. Momenteel bestaat het bureau uit circa 30 mensen en zij werken voor mooie opdrachtgevers zoals DSM, Roche, Arriva, Rijksoverheid, ASML, de Nationale Politie en Domino’s. In het kader van het 35-jarig bestaan gaat Bex* het komende jaar onderzoek doen naar de toekomst en de uitdagingen van het communicatievak.

Studentenchallenge, onderzoek en innovatie-event

Oprichter Noud Bex: “In 35 jaar is er veel veranderd. Niet alleen in de wereld van onze opdrachtgevers en in het communicatievak maar ook binnen ons bureau. Ik ben er trots op dat we ondanks alle veranderingen de afgelopen 35 jaar altijd deel uit hebben gemaakt van de top van de communicatiebureaus in Nederland. We hebben internationale en nationale prijzen gewonnen met campagnes voor onze opdrachtgevers maar ook op het gebied van crisiscommunicatie. Daarnaast hebben we in de loop van de jaren heel wat communicatietalenten geholpen in hun ontwikkeling tot communicatiemanager of -directeur.”

Het 35-jarig bestaan wordt vanaf 4 oktober een heel jaar gevierd. Medewerkers en opdrachtgevers worden daar bij betrokken, maar ook toekomstige vakgenoten zoals communicatiestudenten. In het jubileumjaar komt de nadruk te liggen op de toekomst van het vak en de plaats van bureaus daarin. Hiervoor organiseert Bex* een studentenchallenge; een onderzoek over de rol van, uitdagingen en toekomst van het communicatievak. Tijdens een bijeenkomst in november 2022 is de presentatie van het onderzoek en daaruit voortkomende  trends, innovaties en veranderingen. Tevens verschijnt dan een magazine waarin alle kennis en inzichten terugkomen die dit jaar worden verzameld.

Het MT van Bex*communicatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie