Alvast van harte welkom op 31 oktober!

We denken niet dat je een excuus nodig hebt om met vrienden samen te komen voor een goed gesprek, een hapje en een drankje. Maar voor degenen die graag een reden willen hebben … Deze maand vieren we ons eerste lustrum: vijf jaar HR-Communicatie.nl. We nodigen je graag uit om op vrijdag 31 oktober vanaf 16:30 uur met ons het glas te heffen in Utrecht.

Informeren, motiveren en inspireren
HR-Communicatie.nl is een kennisplatform voor professionals die zich buigen over de vraag: 
’Hoe informeer, motiveer en verbind je (toekomstige) medewerkers?’ We zijn een plek waar kennis, inzichten en showcases gedeeld worden. Deze ervaringen helpen ons verder in ons vak. Wij zijn dankbaar dat jij aan dit succes meewerkt en daarom staan we hier met gepaste trots even bij stil.
Wij houden van wat we doen en van de mensen die met ons samenwerken.

Vrijdagmiddagborrel
We willen iedereen bij elkaar krijgen, een paar uurtjes weg van het werk voordat het weekend begint om te genieten van de goede dingen: wie we zijn en wat we voor elkaar doen. Daarom ben jij en je collega welkom voor dit feestje. Kom en geniet van heerlijk eten en drinken, verhalen vertellen en ideeën op doen voor meer initiatieven of co-creaties met fantastische mensen.

RSVP
Join us op vrijdag 31 oktober, vanaf 16.30 uur in Utrecht. Stuur even een mailtje aan Inge Beckers, mail@ingebeckers.nl, om te laten weten dat je komt. Na aanmelding ontvang je van ons de locatie en routebeschrijving.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie