Uitnodiging: 10 jaar hr-communicatie.nl – wat een feest!

‘HR-communicatie moet nog wat groeien als vakgebied’, zei Inge Beckers in een interview bijna 10 jaar geleden. En wat HR-communicatie is en waar het zich op richt, had ook tekst en uitleg nodig. Als je nu het woord ‘HR-communicatie’ opzoekt via Google dan krijg je zo’n 8.790.000 resultaten gepresenteerd.

Wil je medewerkers écht goed informeren, motiveren en verbinden dan is een goede samenwerking tussen HR & Communicatie essentieel. En precies daarom zijn wij 10 jaar geleden dit kennisplatform gestart. Met veel plezier leveren wij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied HR-communicatie.

Inge Beckers: ‘Wij zijn super blij om ons 10 jarig bestaan te vieren en we gaan zeker nog 10 jaar door! Inmiddels zijn we een actieve community waar je op een prettige manier kennis kunt opdoen, delen én kennis kunt maken met vakgenoten. Ons doel is een community te bouwen van professionals die elkaar helpen en versterken. Dit doen wij door expertblogs te publiceren, evenementen te organiseren maar ook door bijdragen van onze partners en leden te ondersteunen.’

Borrel, reünie, feestje: 14 november, 16.30 uur

Vier jij op 14 november 2019 met ons het 10 jarig bestaan

Onze borrel, reünie, feestje vindt plaats in de gezellige Stadbrasserie en Bar de Utrechter en is gratis toegankelijk voor alle HR & Communicatie kennispartners, community-leden en hun introducés. Bestel wel even een kaartje en geef je persoonlijke kortingscode door. Alumni’s, ex-bloggers, oud-leden vragen wij een kaartje van €10,00 te bestellen voor de borrel, met lekkere hapjes en drankjes.

Borrel, Hapje, Drankje, Reünie, Feestje, Netwerken, Ontmoeten

Locatie: Stadbrasserie en Bar de Utrechter, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie