Bex* Summer Academy: aanbod van 20 workshops

De Bex* Summer Academy gaat weer van start. Tijdens maar liefst 20 verschillende workshops delen we met liefde en plezier onze kennis met jou. Daarna praten we met elkaar na onder het genot van een drankje. Schrijf je in voor de Bex* Summer Academy en verzeker je van een zomer vol kennis, inspiratie én gezelligheid met vakgenoten.

Tijdens onze inspirerende en leerzame workshops krijg je meer inzicht in het communicatievak. Tijdens de Bex* Summer Academy bieden we je maar liefst 20 verschillende workshops, elk van een halve dag. In iedere workshop delen we onze kennis, maar ook leer je vakgenoten uit andere organisaties kennen. Na iedere workshops praten we met elkaar na onder het genot van een drankje. Schrijf je in voor de Bex* Summer Academy en verzeker je van een zomer vol kennis, inspiratie én gezelligheid!

Programma

In kleine groepjes krijg je nieuwe inzichten waarmee je in de praktijk aan de slag kunt gaan. Bekijk de workshops in de digitale brochure en schrijf je snel in, want vol is vol! Je gaat altijd naar huis met nuttige tips & trucs en praktische handvatten. Deel ervaringen met vakgenoten uit andere organisaties en branches en laat je verrassen.

Vermeld op het formulier de workshops en je voorkeursdata. Je kunt je inschrijven voor zo veel workshops als je maar wilt. We nemen snel contact met je op om je workshops in te plannen. Mogelijk vragen we je om mee te kijken naar alternatieve data. Zo zorgen we ervoor dat alle deelnemers aan de workshops van hun keuze kunnen meedoen.

Een dagdeel loopt van 13.00 to 17.00 uur met aansluitend een borrel. Alle workshops kun je bijwonen op onze locatie Bex* Impact Academy in Eindhoven, Piuslaan 70A.

Deelname

Je kunt je voor zo veel workshops van de Bex* Summer Academy inschrijven als je maar wilt. Aan iedere bijeenkomst (masterclass, workshop) kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen.

Een workshop kost € 249,- (excl. btw) per persoon. Bij drie inschrijvingen betaal je maar voor twee.

In de brochure vind je het complete programma met alle bijeenkomsten. Je kunt je aanmelden via de QR-code in de brochure, maar je kunt ook deze link gebruiken:

Aanmelden voor workshops

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie