De grenzen vervagen

Op 2 september kwamen wij met acht leden van het netwerk bijeen om te brainstormen over thema’s die spelen binnen HR en communicatie, die om verdieping vragen en waarmee wij de leden van het HR-Communicatie Netwerk kunnen voorzien van kennis en kunde. Verschillende onderwerpen passeerden de revue, maar één centraal thema bleef hangen: vervagende grenzen.

Wat zijn de issues van vandaag en morgen?
De relatie tussen HR vs Marketing & Communicatie, waarbij Corporate, Employer en Internal Branding onderliggende thema’s zijn. Hoe geef je het vorm? Hoe ontwikkel je het Employer Brand binnen jouw organisatie? En als je het verhaal hebt – weet dan dat het werk nog niet klaar is. Wanneer doe je het goed?

Ook over Social Media werd veel gesproken. Aan welke richtlijnen moeten jouw medewerkers zich houden? Is iedereen zich bewust wat je er zoal zelf mee kunt doen? Wat levert het op? Hoe moet je het inzetten? Dat het impact heeft staat buiten kijf. De vraag is hoe jij een social media strategie ontwikkelt die past bij jouw organisatie.

Natuurlijk kwam ook de werkende mens in beeld. Toekomstbestendig personeelsbeleid, generatie management, duurzaam ondernemen, slim organiseren. De groep potentiële werknemers die juist werkgevers verkiezen met oog voor omgeving en maatschappij is groeiende – zijn we ons hiervan voldoende bewust?

Foto: S O C I A L . C U T, Unsplash

De onbegrensde organisatie
De toekomst is vandaag, intern = extern, offline = online, interne communicatie vs arbeidsmarktcommunicatie, organisatie als middelpunt in de maatschappij. En zo is het thema voor de volgende inspiratiedag geboren. Ons vak – HR-communicatie – vraagt continu om nieuwe inzichten.

Wil ook jij je kennis en expertise verdiepen door met anderen te co-creëren?
Schrijf je dan snel in voor deze inspiratiedag:

HR in 2011 – DE ONBEGRENSDE ORGANISATIE

Je kunt kiezen uit één van deze workshops:
1. Employer Branding – Hoe verhalen een organisatie in beweging kunnen zetten
2. Impact van Social Media op HR vraagstukken – Waarom omarmen meer oplevert dan negeren
3. Duurzaam personeelsbeleid & MVO – Leidraad voor het borgen van goed werkgeverschap

Vragen?
Uiteraard doen we ons best de prijs zo laag mogelijk te houden. Reserveer ongeveer 150 euro (excl. BTW) voor deze middag. Neem voor meer informatie contact op met Inge Beckers, tel. 06 280 90 755 of per mail mail@ingebeckers.nl. Inschrijven gaat via deze site. Je ontvangt per mail een bevestiging.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie