HR-communicatie Netwerk op weg naar een Community of Practice

Het HR-Communicatie Netwerk wil de ‘Aanjager van vernieuwing’ zijn. Wij zetten ons hiervoor in omdat wij denken dat het goed informeren, motiveren en verbinden van huidige, toekomstige en voormalige medewerkers een bijzonder vak is. De uitdaging die hierbij komt kijken is een inspirerende verbinding tussen de vakgebieden HR en Communicatie. Samen: HR-Communicatie.

Foto: Josh Calabrese, Unsplash

Om de verbinding te realiseren zijn wij gestart met deze online community en onze nieuwsbrief. Wij bieden professionals een platform waardoor de interactiviteit tussen vakgenoten vergroot wordt. Het blijkt namelijk keer op keer dat beide disciplines wel nauwer wíllen samenwerken, maar elkaar toch nog onvoldoende weten te vinden. Ons doel is om komend najaar de stap te maken van netwerk naar community of practice: een groep mensen die een belang, een vraagstuk of een passie voor een bepaald onderwerp delen en die kennis en expertise op dit gebied verdiepen door voortdurend met elkaar te interacteren.

Jubileumevent
Om te vieren – dat we op maandag 8 november 2010 één jaar bestaan – organiseren we wederom een inspiratiedag. Een dag waarop co-creatie centraal staat: samen met alle betrokkenen kwesties in kaart brengen, innovatieve ideeën laten opborrelen, om van daaruit tot oplossingsgerichte en gedragen acties over te gaan. Je kiest voor co-creatie om te komen tot een zichzelf sturende creatieve samenwerking tussen de disciplines die betrokken zijn op één uitdaging.

We zijn op zoek naar mensen die samen met ons het evenement willen organiseren en vormgeven. Interesse? Neem dan contact op met Inge Beckers: mail@ingebeckers.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie