HRM & het Onderwijs: onderwijstransitie en HR-kanteling praktisch in beeld

Werk je in onderwijs en wil jij – samen met HR-, directie- en lijnmanagers – even helemaal bijgepraat worden? Bezoek dan het congres HRM & het Onderwijs op 27 november bij Spant! in Bussum. Community-leden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.

10 jaar HRM & het Onderwijs. De onderwijstransitie en HR-kanteling praktisch in beeld.
Met een frisse blik naar de toekomst en wat dit betekent voor u!

De afgelopen 10 jaar zijn er volop veranderingen in het onderwijs doorgevoerd, waarbij niet langer meer het systeem maar de leerling in het middelpunt van zijn of haar leerproces staat. Tijdens de 10e editie van HRM & het Onderwijs blikken we terug op de afgelopen 10 jaar, kijken we vooruit en staan we stil bij de huidige transformatie en brengen we de HR kanteling praktisch in beeld. We gaan in gesprek en in verbinding over:
• Het bouwen aan een open cultuur waarin mensen graag willen samenwerken
• Het ontwikkelen van een helder toekomstbeeld
• Het bieden van maatwerk in de arbeidsrelatie en ontwikkelmogelijkheden
• Leiderschap gericht op een duurzame onderwijskundige ontwikkeling
• Het creëren van een continue dialoog en verbinding tussen de visie van de school, ontwikkeling van onderwijs en de professionele ontwikkeling van personeel
• Het continu wendbaar pro-organiseren kunnen toepassen binnen de school als een professionele leergemeenschap. Met HR als drijvende kracht in deze organisatie- en cultuurverandering

Dat vraagt visie, durf, kracht, lef, moed, loslaten en vastpakken, (professionele) ruimte, tijd en een budget van leidinggevenden en medewerkers. HR is de drijvende kracht achter deze organisatie- en cultuurverandering, waarbij we nieuwe manieren van Leren en Onderwijs, visies, inzichten en aanpakken delen en samenwerken centraal staat. Met een blik naar buiten, over de eigen organisatiegrenzen heen.

Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten om deze discussie te voeren. Met keynote sprekers Dr. Jay Marino, Myriam Lieskamp, Allard Droste en Selma Klinkhamer o.l.v. dagvoorzitter Simon Douw. Breng ook een bezoek aan de praktijkcases, workshops, dialoogsessies en informatiemarkt.

Communityleden van HR & Communicatie krijgen €50 korting op de toegangsprijs!
Elke tweede of derde persoon van dezelfde organisatie (non-profit) neemt GRATIS deel.

Meer informatie: www.hrmenhetonderwijs.nl – je kortingscode: HOKRT50HRC

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie