Kortingsactie: Recruitment via LinkedIn

LinkedIn telt in Nederland bijna twee miljoen leden en is nog altijd groeiende. Niet iedereen lijkt zich echter volledig bewust te zijn van de mogelijkheden die het zakelijke netwerk biedt. Daarom organiseert KREM op 27 mei de masterclass Recruitment via LinkedIn. Leden van het HR-Communicatie Netwerk krijgen nu 150 euro korting.

Onbenut potentieel
‘LinkedIn is een eindeloze bron van informatie, vooral voor recruiters’, stelt Frederike Wiersma van KREM. ‘Maar veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom vertrekt onze masterclass vanuit het uitgangspunt dat je een vacature hebt. Met tips en praktijkoefeningen laten we vervolgens zien hoe je via LinkedIn bij de juiste persoon terecht komt.’ Dat is nog niet zo eenvoudig als het lijkt: ‘Als je LinkedIn-profielen bekijkt, lijkt niet iedereen te weten hoe je daar invulling aan geeft. Hetzelfde geldt voor de recruiters, die weten vaak niet hoe ze moeten zoeken. Daar ligt nog veel onbenut potentieel.’

Do’s en don’ts
De masterclass wordt gegeven door Jacco Valkenburg, auteur van het boek Recruitment via LinkedIn en Thijs Sprangers, social networking adviseur. Ze zullen ingaan op de do’s en don’ts van LinkedIn. Zijn er bijvoorbeeld regels voor gedrag in groepen en andere functionaliteiten op LinkedIn? ‘Maar vooral zal de masterclass draaien om praktijkgerichte voorbeelden waarmee de deelnemers ook meteen aan de slag kunnen’, voegt Wiersma toe.

Aanmelden
De deelnamekosten van de masterclass bedragen 699 euro, maar leden van het HR-Communicatie Netwerk betalen nu slechts 549 euro. Daarvoor hoef je enkel een bericht te sturen naar de Redactie HR-Communicatie, dan ontvang je een kortingscode. Deze prijs is inclusief lunch, cursusmateriaal en lidmaatschap van de CSN Community. Schrijf je dus nu in voor de masterclass Recruitment via LinkedIn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie