Nieuw bij de redactie van HR & Communicatie: Sylvia Klootwijk

We stellen graag aan jullie voor Sylvia Klootwijk, onze nieuwe redacteur. Samen met Inge Beckers en Marjolijn Vlug maakt Sylvia deel uit van de redactie van HR & Communicatie. Haar specialiteit? Redigeren: de teksten hier op HR-communicatie.nl gaan schitteren! 

Ik ben Sylvia Klootwijk, sinds juni redacteur voor HR-Communicatie.nl. Ik sta aan het begin van mijn carrière en heb de ambitie om communicatie-expert te worden. Ik heb een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog en gewerkt als recruiter en communicatiemedewerker. Hoewel het vakgebied en de term HR-communicatie relatief nieuw is voor mij, blijkt het de rode draad te zijn in wat mij professioneel drijft. Ik heb altijd al willen werken aan de verbetering van communicatie op de werkvloer in de breedste zin van het woord. Dat vind ik interessant – en dat is ook precies wat HR-communicatie inhoudt voor mij.

‘Mijn passie? Communicatie op de werkvloer verbeteren!’

In de korte periode van mijn redacteurschap heb ik al een inspiratiesessie van een van onze kennispartners en een netwerklunch met onze communityleden bijgewoond. Wat mij opvallend bijblijft? Dat je samen sterker staat door je inzichten en kennis te delen. En dat is precies wat we bij deze bijeenkomsten hebben gedaan. Iedereen – communitylid, kennispartner of HR-communicatie professional – heeft toegevoegde waarde aan een discussie en kan met verrassende oplossingen of inzichten komen. Dit is voor mij ook de reden dat ik mij bij het kennisplatform HR-communicatie.nl heb aangesloten. Ik geloof in de kracht van het delen.

Ik redigeer de column van mijn moeder, die de komende twee jaar schrijft voor het blad ‘Haarlem Bruist’ over life coaching en alle thema’s die daarbij horen. Ik ga in het verlengde daarvan ook onze HR & Communicatie leden helpen om mooie blogs te schrijven en zal ook zelf verslag doen. Mijn eerste publicatie is al online te vinden. Als redacteur kunnen jullie van mij een kritische blik verwachten met liefde voor de inhoud. Ik leer jullie graag allemaal kennen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie