Waarom je ons op Facebook moet volgen?

Op Facebook delen wij informatie over HR-communicatie die elders is gepubliceerd én het delen waard is. Zo brengen we via dit sociale mediakanaal de buitenwereld naar binnen.

Engaging talent, Inspire Action, Hybrid Work is Powered by Mobile

Zo deelden wij afgelopen weken het rapport ‘Engaging talent in the shadow of COVID’ van IBM. Een recent afgenomen en interessant onderzoek waar medewerkers nu juist voor warm lopen en wat ervoor zorgt dat ze bij jou blijven. En vlak voordat we ons summum zouden houden kwam Synergie met de Inspirerende 40. Organisaties die mooie maatschappelijke impact maken. In het magazine lees je showcases van Too Good To Go, Plastic Whale, Dopper en het Rode Kruis en natuurlijk ook van Tony’s Chocolonely. Een puik staaltje Duurzaam werkgeverschap! Als derde noemen we het laatste rapport van Cisco over de hybride werkplek. Waarin zij een statement maken dat juist de hybride werkplek de loyaliteit van medewerkers kan vergroten.

Interessante kennis! Veel reden dus om ons Facebook-kanaal te volgen en hier je vakgenoten in HR & Communicatie op te attenderen. 

Volg jij ons ook op Facebook?

Klik hier door naar onze Facebook-pagina!

En we vinden het enorm leuk als je met wat sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️  (bij aanbevelingen/recensies) laat zien dat je waardeert wat we doen 🤩

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie