Boegbeeld Arbo & Vitaliteit: Fleur van den Horn

Voor het HR-communicatie expertisegebied Arbo & Vitaliteit hebben wij een geweldige sparringpartner gevonden: Fleur van den Horn.

Samen met de andere boegbeelden voor de HR-communicatie expertisegebieden zijn we inmiddels een mooi team aan het worden!

Boegbeeld Arbo & Vitaliteit

Fleur van den Horn is recent aangesloten bij HR & Communicatie als kennispartner van ons platform. Vanuit #SAM ontzorgt Fleur, met een team specialisten, HR- en preventieteams bij het implementeren en verbeteren van het vitaliteitsbeleid voor de lange termijn: laagdrempelig, data-gedreven én gefaseerd. Het doel: vitale en gelukkige medewerkers!

Fleur: ‘Door gezondheid integraal te koppelen aan meerdere aspecten van de werknemerservaring kunnen we langdurige gedragsverandering bereiken en werknemers een gezonde levensstijl aanleren. We werken hierin samen met een groot netwerk van partners en coaches, elk met een eigen specialisme vanuit een holistische aanpak.

Ik zet mij graag in om als Boegbeeld bij te dragen aan de benodigde kennis hoe je een succesvol vitaliteitsbeleid in alle organisaties realiseert. Dit is mijn missie, doel en passie want ik vind dat iedere medewerker een gezond en gelukkig (werk)leven verdient!’ 

Eerste ideeënproeverij van 2022 gaat over vitaliteit

Meld je direct aan voor onze ideeënproeverij op 28 januari 2022! Op de laatste vrijdag van januari, tussen 12:00 en 14:00 uur, vertellen Fleur en Céline Lustig je alles over de Succesfactoren en onderscheidende aanpak voor een effectief vitaliteitsbeleid.

Fleur van den Horn is jouw aanspreekpunt voor het expertisegebied Arbo & Vitaliteit en woordvoerder namens HR-communicatie. Wij wensen Fleur veel succes met de opdracht dit expertisegebied verder op de kaart te zetten!

Wil jij ook boegbeeld worden bij HR & Communicatie?

We zoeken alleen nog een boegbeeld voor het expertisegebied Middelen & Sociale Media en dan is ons team echt compleet.
🥁 Spread the Word 🙏🏽! Meer informatie over de interne vacatures Boegbeelden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie