Interne Communicatiekalender 2022

Met de Interne Communicatiekalender ben jij de superheld die content elke dag tot een feest maakt!

Vind jij het lastig om voortdurend nieuwe content te publiceren op je interne communicatiekanalen zoals narrowcasting of een app? Of wil je ook wel eens wat anders publiceren dan formele zakelijke informatie?

Met de Interne Communicatiekalender geef je invulling en structuur aan de interne communicatie in jouw organisatie. De overzichtelijke kalender geeft je inzicht in relevante inhaakdagen en helpt om jouw communicatiekanalen gevuld te houden.

Afwisseling in je communicatie zorgt voor interactie en betrokken medewerkers

En dat niet alleen… alle items op de Interne Communicatiekalender 2022 zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo zijn het allemaal topics en thema’s die zeer geschikt zijn om de interactie op gang te helpen, medewerkers te prikkelen en om de betrokkenheid bij hun werk te vergroten. En bovendien staan er heel veel onderwerpen in die zeker een glimlach op ieders gezicht zullen toveren.

De Interne Communicatiekalender is het perfecte hulpmiddel aan de hand waarvan ik mijn collega’s doorlopend kan inspireren met leuke boodschappen die uitnodigen tot interactie.

Voeg je eigen interne communicatiemomenten toe

Je kunt ook heel gemakkelijk jouw eigen communicatiemomenten toevoegen. Organiseren jullie een thema week over veilig werken? Of staan jullie een maand lang stil bij jullie kernwaarden? Voeg deze momenten toe aan de Interne Communicatiekalender en je hebt je eigen complete persoonlijke overzicht!

Vraag direct jouw persoonlijke kopie van de MediaMyne Interne Communicatiekalender 2022 aan!

De kalender komt als handige PDF waarin je je eigen doelen en belangrijke dagen kunt toevoegen. Ook krijg je van ons een ICALENDAR bestand dat je direct kunt toevoegen aan onder andere je Outlook, Google of Apple Agenda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie