Hoe sociaal is het intranet van jouw organisatie? Doe mee met het onderzoek!

Het gebruik van interne social media binnen organisaties neemt toe. Steeds vaker wordt het intranet gekoppeld aan omgevingen waar kennisdelen en samenwerken centraal staan. Maar hoe ver is deze ontwikkeling in Nederland? Zijn mensen bekend met het begrip social intranet? Deze vragen zijn de aanleiding voor mijn onderzoek: ‘Social intranet 2013’.

Er is veel enthousiasme over de opkomst van social intranet en wat dit voor de organisatie kan betekenen. Toch blijkt dat bij de meeste organisaties het intranet nog niet veel socialer en interactiever zijn dan ze vier jaar geleden waren. Geldt dit ook voor jouw organisatie?

Meedoen?

Het doel van mijn onderzoek is om in kaart te brengen hoe het gesteld is met het intranet in Nederland. Hoeveel wordt er al gewerkt met social tools binnen organisaties? Wat zijn de dromen voor de toekomst van het intranet en wat zijn de belemmeringen? Dit zijn vragen die de basis vormen van de enquête. Maakt uw organisatie gebruik van intranet, doe dan mee met dit onderzoek. U vindt een enquête op deze websitehttp://onderzoeksocialintranet.nl/. Na afloop van het onderzoek ontvangt u de resultaten in het rapport ‘Social intranet 2013’. Wilt u meer weten? Stuur mij dan een bericht!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie