HR’s nieuwe portal voor expats

De wereld raakt steeds meer met elkaar verbonden, maar relocatie, immigratie en de 30%-regeling blijven extra druk leggen op HR-managers en andere professionals. Mobile XL heeft daarom samen met Eastwing, een dienstverlener voor relocatie, immigratie en tax, een Global Mobility Portal ontwikkeld.

Deze portal ondersteunt bedrijven bij het beheren van alle complexe processen rondom expats.

Hoe werkt de portal?

De nieuwe portal is door Mobile XL volledig geïntegreerd met de processen van Eastwing. Hierdoor kunnen organisaties de lopende projecten van hun internationale medewerkers op de voet volgen. Andere leveranciers in deze portal laten aansluiten is ook mogelijk. Dat geeft organisaties de mogelijkheid om een onafhankelijke portal in te richten. Een van de extra voordelen is dat HR-professionals een dashboard krijgen met inzicht in alle lopende taken rond een internationale tewerkstelling. Op deze manier kunnen Excel-sheets worden uitgefaseerd en kunnen organisaties voldoen aan hun compliance-vereisten.

Voordelen

Voor HR-professionals biedt de Global Mobility Portal aanzienlijke voordelen, zoals:

  1. Alles op een plek
    Alle benodigde gegevens en ondersteuning zijn eenvoudig op een plek beschikbaar. HR-medewerkers kunnen via de portal met meerdere leveranciers samenwerken. Daardoor worden misverstanden tussen partijen voorkomen, omdat er niet gewisseld hoeft te worden tussen verschillende applicaties.

  1. Korte lijnen
    Beslissingen worden sneller genomen zonder onnodige tussenstappen. Relevante gegevens kunnen makkelijk worden geüpload binnen de portal. Verder zijn alle partijen eenvoudig en snel bereikbaar.

  1. Structuur
    De Global Mobility Portal creëert een overzichtelijke indeling waardoor taken efficiënter worden ingedeeld. Dit zorgt ook voor een georganiseerde workflow, waardoor problemen sneller worden opgelost en de samenwerking soepeler verloopt.

Het ontwikkelingsproces

Mobile XL heeft hard gewerkt om alle processen binnen de portal zo goed mogelijk te automatiseren, zodat bedrijven hun HR-processen rond internationale medewerkers aanzienlijk kunnen verbeteren. Omdat internationaal werken steeds belangrijker wordt, voorziet Mobile XL dat steeds meer organisaties gebruik willen maken van deze portal.

Wil je meer weten over het automatiseren van HR-processen? Neem een kijkje op de website van Mobile XL!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie