Nieuw in onze Toolbox: podcast over arbeidsmarktcommunicatie

Hij heeft al een heel aantal interviews gedaan met indrukwekkende gasten en wat duidelijk blijkt: het vakgebied arbeidscommunicatie is levendig en volop in ontwikkeling. Er mag bovendien nog veel meer over gepraat worden. De podcastserie ‘Hier is AMC!’ van Marcel van der Quast is vanaf nu ook te vinden in de Toolbox op HR-Communicatie.nl, de plek waar we interessante en waardevolle inhoudelijke informatie voor HR- en Communicatieprofessionals verzamelen.

In aflevering 14 spreekt Marcel met Lianne Toebes, senior manager employer branding, recruitment en engagement van Lidl Nederland. Bij Lidl gebeurt veel spannends op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en daar is al veel over te lezen, maar Marcel vindt in dit gesprek weer een nieuwe invalshoek omdat hij de gelegenheid neemt om echt door te praten over het onderwerp.

Lianne benoemt in het gesprek heel raak wat ik op dit moment bijna het algemene gevoel in de markt vind. Men komt er nu achter dat ze drie jaar geleden hadden moeten beginnen met het bouwen van een employer brand. Lianne is daar 5 jaar geleden al mee begonnen bij Lidl en daar plukken ze nu de vruchten van.’

Bekijk hieronder deze aflevering en klik door naar de andere podcasts via onze Toolbox.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie