Explore 3xD

We nodigen je uit de stap van online naar offline te maken. Over drie weken zijn er op drie donderdagen achter elkaar interessante bijeenkomsten gepland. Ze gaan over het nieuwe werken, authentieke merkcommunicatie en communicatie 2.0. Kortom: voor elke HR- en communicatieprofessional wat wils!

Donderdag 24 maart – Wat betekent het nieuwe werken voor jou?

De arbeidsmarktontwikkelingen vragen van bedrijven dat zij zich niet meer louter richten op het binden van talentvolle medewerkers, maar op het ‘verbinden’ van menselijk talent. Wat betekent dit voor jou als communicatie- of HR-professional? Hoe kun je op deze ontwikkelingen inspelen en hier goed richting aan geven? Hoe richt je goede integrale HR-communicatie in? Welk onderdeel van het HR- of communicatiebeleid verdient aanpassing? En welke speciale taken zijn voor jou weggelegd?

Amsterdam | 17.30 – 21.30 uur | € 52,50 excl. BTW

Donderdag 31 maart – Van waarden naar woorden

In deze sessie staat het begrip authentieke merkcommunicatie centraal. Je leert hoe woorden je merk kunnen versterken. Welke toonsoort bij de organisatie past. Of, welke woorden ervoor zorgen dat doelen worden bereikt. Hoe communiceer je authentiek vanuit een organisatie? Je gaat aan de slag met identiteit en imago, met waarden en woorden. Ontdek hoe authentieke communicatie jouw organisatie verder kan brengen.

Nijmegen | 13.30 – 16.30 uur | € 195 incl. BTW

Let op: leden van het HR-Communicatie Netwerk krijgen maar liefst 30% korting op de sessie ‘Van waarden naar woorden’ en betalen dus maar € 136,50 (incl. BTW).

Donderdag 7 april – Wat betekent ‘communicatie 2.0’ voor kennis, kunde en kwaliteit?

Wat moet jij als adviseur HR-communicatie kennen en kunnen in een wereld waar communicatie overal en van iedereen is? Waar haal je 2.0 vakkennis vandaan? Hoe overtuig je een 1.0 managementteam? Betteke van Ruler, emeritus hoogleraar Universiteit van Amsterdam, verzorgt de inleiding en evalueert de uitkomsten van deze inspirerende dag. Debatteer en co-creëer mee op dit thema!

Rotterdam | 11:00 – 17:00 uur | € 85 (studenten € 30) excl. BTW

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie