Whitepaper: Kickstart een Bedrijfscultuur van Betrokkenheid en Topprestaties

2DAYSMOOD schreef dit praktische stappenplan om aan de slag te gaan met je cultuur. In deze whitepaper vind je een handleiding om een datagedreven pilot op te zetten voor jouw werkparadijs. 

Jij droomt toch ook van een werkparadijs!

Een droom waarin jouw bedrijf een werkparadijs is met positieve en energieke medewerkers. Waar mensen intrinsiek gemotiveerd zijn, een gezonde werk-privé balans hebben, effectief samenwerken en hun talenten inzetten om impact te maken op de bedrijfsresultaten en de wereld. En je eigen KPI’s floreren ook! Personeelsverloop en ziekteverzuim zijn lager dan ooit, terwijl de productiviteit en winst naar grote hoogte stijgen.

Hoe vertaal je deze droom naar de werkelijkheid?

Als we tientallen jaren aan onderzoek en praktijkvoorbeelden moeten geloven, dan kan het! En de oplossing is te vinden in de betrokkenheid en het geluk van medewerkers. Daarom kiezen diverse wereldberoemde werkgevers ervoor om financieel te investeren in medewerker-engagement. Ze zorgen continu goed voor hun organisatiecultuur en talenten, en verdienen het terug in betrokkenheid, productiviteit en topprestaties.

Start een pilot in 3 stappen:

Dus wat kost het om deze droom waar te maken? Goed nieuws, je hoeft niet enorme budgetten, mensen en middelen in te zetten. Je moet wel wat tijd vrij maken om volgens een slimme aanpak een pilot op te zetten. Bij 2DAYSMOOD hebben we bedrijven zoals Tempo-Team, Univé, ProRail en diverse gemeenten geholpen met succesvolle pilots en uitrolstrategieën. We deden dit met behulp van een data-gedreven en mensgerichte betrokkenheidsmethode.

Download de whitepaper:

Kickstart een Bedrijfscultuur van Betrokkenheid en Topprestaties – Handleiding voor een datagedreven pilot in 3 stappen! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie